pt Koek & Zopie | ::: may coffee be with you! :::

Dè Foodtruck voor (h)eerlijke koffie met een vleugje retro, sinds 2010! Laat je verwennen met onze unieke koffie. Ook voor de wat sterkere koffie, maar ook thee of chocolademelk kun je bij onze mobiele espressobar terecht.

En dat allemaal 99% biologisch en plantaardig! Onze missie is om met verantwoorde bio- en ecologische producten, warme dranken te serveren en voor de smaak hoeft u het niet te laten!

Onze dranken serveren we in composteerbare kartonnen bekers, om zo bij te dragen aan een lagere ecologische voetafdruk. Waar mogelijk worden de bekers apart ingezameld en verwerkt.

Onze thuis is Brugge, maar we zijn te vinden op diverse kleine, middelgrote en grote evenementen en festivals in de gehele Benelux. Van honderden tot tienduizenden bezoekers, voor elke gelegenheid is er een optie beschikbaar.

Wil je bezoekers graag verrassen op je evenement of festival, neem dan contact op en we maken het mogelijk!

 

 

Mobiele Espressobar

Sinds september 2017 zijn we present met onze nieuwe mobiele espressobar om de bezoekers op uw evenement of festival nog beter van dienst te kunnen zijn. Onze standaard optie voor de kleine en grote events!

Opstellen en installatie duurt ongeveer een uur. Elektrische aansluitingen dienen voorzien te zijn. Gefilterd water nemen we eventueel zelf mee, bij grotere events vragen we een wateraansluiting.

Caravan

Pop-up Bar

Voor de echte huiskamersfeer kunnen we, in overleg, onze pop-up bar(s) neerzetten. Deze zijn bedoeld voor binnenlocaties waar de mobiele bar niet door de deur past, of als het evenement op een verdieping plaatsvindt. Een caravan past nu eenmaal niet in de meeste liften. 

Opstellen en installeren duurt langer dan met de caravan, hierdoor is er ook een ander prijskaartje. We hebben voor deze opstelling genoeg aan één elektrische aansluiting, gefilterd water nemen we zelf mee in tanks. 

Festivalbar

Voor de grotere festivals, of als de 'look en feel' beter past, kunnen we ook (in overleg), tenten en de pop-up bars gebruiken als aanvulling. Met de combinatie van foodtruck en tenten kunnen we werken op verschillende locaties met meerdere espressomachines.

Inrichten en aansluiten kost tijd, en het prijskaartje zal weer iets hoger zijn. Opbouw liefst één dag van te voren. Als voorzieningen hebben we dan wateraansluitingen en meerdere stroompunten nodig.

'Pralientje'

Na een flinke restauratie in 2011, is onze oude Digue caravan uit 1979 met zes jaar trouwe dienst, eind augustus 2017 gecrashed onderweg naar een festival. We hebben afscheid genomen en ze mag gaan genieten van een welverdiend pensioen als vaste barwagen op het schooldomein van De Tandem in Brugge.

Er was eens...

...een espressobar in hartje Brugge, de eerste biologische koffiebar in de stad. Vanaf het begin in 2010 hebben we ons toegelegd op biologische en ecologische producten, met een knipoog naar vintage en retro. Helaas hebben we deze zaak door omstandigheden moeten sluiten, maar ook meteen besloten om door te zetten met onze missie, en  zijn verder gegaan met plan B. Een mobiele espressobar. Zelfde concept en kwaliteit, maar op locatie!

Sindsdien zijn we van Groningen tot Parijs te vinden op verschillende evenementen en festivals, waar we het publiek telkens weer verwennen met biologische koffie, thee en warme choco. May coffee be with you!